Diensten

Diensten 

Van het ‘omgooien’ van je meubels en/of accessoires tot een volledig stylingplan maken… je evenement of bruiloft locatie aankleden..? Of misschien helpen met de attributen voor je foto shoot..?

Je zaak aankleden met de seizoenen mee..? Of juist iets nieuws bedenken wat niemand nog heeft gedaan! Het zijn allemaal dingen waar mijn hart sneller van gaat kloppen dus kijk vooral even in mijn portfolio of bij de “nieuwtjes”,  wat ik tot nu toe heb gedaan!

Woonkamer styling

Woonkamer styling kan o.a. inhouden dat ik vrijblijvend bij u langs kom en dat we samen kijken wat uw wensen zijn. Vervolgens maak ik een plan met een Moodboard erbij zodat u altijd de sfeer proeft wat ik bedoel. Natuurlijk is er heel veel mogelijk wat de uitvoering betreft. Inmiddels heb ik samen met www.klusteamzeeland.nl  al heel wat mensen gelukkig gemaakt met adviezen en uitvoering!

Bruiloft/trouwlocatie styling

Trouwen in uw eigen tuin, op het strand of bij een kasteel? Al jarenlang heb ik al menig bruidspaar gelukkig gemaakt met mijn styling. Een bruiloft styling is altijd maatwerk. We maken kennis en wisselen van gedachten wat de locatie nodig heeft of wat uw wensen zijn. Met dit in mijn achterhoofd ga ik aan de slag. Het budget en uw wensen zullen bepalend zijn voor de sfeer die ik neerzet!

   (Busje met mij als chauffeur, geen probleem! )

Horeca of winkel ontwerp

Weet u niet meer precies welke verandering u wilt aanbrengen in uw zaak, of wilt u samen sparren om een nieuw ontwerp te maken? Ik heb inmiddels al diverse ontwerpen gemaakt.Tevens kan ik met de seizoenen mee de etalage stylen.

Huizonline styling

Via Huizonline Styling kunnen we ervoor zorgen dat we uw huis sneller verkopen! Kijk voor meer informatie op hun site of bel me even. Ook kunt u mij inhuren voor een verkoopstyling als uw woning dat nodig heeft.

Evenementen en feestlocaties

Soms heeft een evenement of feestlocatie net nog iets extra’s nodig. Denk aan bloemen of kleuren in een bepaald thema.
Mijn magazijn staat inmiddels vol met spullen die ik u graag laat zien!