Trouw ik jou

Lieve Linda, Styl Lin
Een oriënterend gesprek over mogelijke styling van onze bruiloft, mondde uit in jouw totaal onverwachte aanbod om te trouwen in jullie prachtige tuin. We waren overdonderd door dit genereuze aanbod van een ons onbekende. Controllfreak als ik ben, heb ik met het volste vertrouwen de styling uit handen gegeven en in jouw handen gelegd. Je hebt al mijn verwachtingen overtroffen Linda! Je hebt iets betoverend moois gecreëerd. Ieder detail was perfect. Wat me daarnaast heeft geraakt ben jij zelf. Van onbekende naar vriendin. Ik ben superblij met alle hulp en inzet van jou, Marcel en jullie jongens. En ook zó blij met jullie vriendschap . Dankjewel!


Wat een feestje om te mogen doen. We nemen een schuur en toveren deze volledig om in een heuse trouwlocatie. Met als gevolg dat het kersverse bruidspaar de volgende dag de moeite nam om een app je te sturen met daarin hun dank naar mij toe. Ze hadden zoveel mooie reacties ontvangen, ik zeg zij blij… ik blij!!!


© Anneke Veronica Photography

Een dag vol emoties…

Op donderdag 22 september 2016 hebben wij, Jeannet en Isabelle elkaar nogmaals de liefde verklaard tijdens de Trouwbeurs die in onze zaak, Brasserie d’Anvers in Goes, plaatsvond en georganiseerd was door Bianca en Linda van Styl Lin. Deze meiden hadden die dag uitgekozen om onze zaak om te toveren tot een heuse Trouwlocatie. Er waren diverse ondernemers die alle gasten iets konden vertellen of laten zien wat met trouwen te maken had.

Die avond hadden wij al onze geliefden om ons heen, onze kleindochter speelde een grote rol door samen met haar grote vrienden Sam en Goof de ringen te dragen die Linda had bevestigd aan een grote kroon waarmee ze de trap afkwamen. Vanzelfsprekend had ook zij een mooi kleedje aan, het was precies een prinses! De zaak was helemaal in stijl van de Brasserie omgetoverd tot een prachtige trouwlocatie door Linda . Geen grote toeters en bellen maar allemaal mooie details die de sfeer compleet maakte. Al onze vrienden en familie stonden onderaan onze trap te wachten op Jeannet en mij. Bianca hield een mooie speech en na het ja-woord ging iedereen in de zaak los. Ook Albertina was van de partij wat op zich al een feestje is. Ook wij hadden een act bedacht bovenaan de trap, we staan nu ook wel bekend als de swingende bruiden. Het is een avond vol emoties geworden waar we nog met warme gevoelens aan terug denken en we zouden het dan ook enorm tof vinden om ook eens iemand anders bij ons in de zaak te trouwen! Mocht je dat willen doen, vergeet dan niet Bianca en Linda erbij te betrekken!

De trap leent zich uitermate voor prachtige trouwfoto’s. En als je naar beneden komt en iedereen staat je op te wachten is wel echt magisch!


Perfectie tot in de puntjes!

We hebben niet heel lang na hoeven denken over wie onze bruiloft het beste kon stylen. Bij Linda hadden we aan 1 woord genoeg en het resultaat was precies zoals we in onze gedachten hadden. Gaaf, romantisch, eigenzinnig en stijlvol. Linda heeft onze locatie tot in perfectie gestyled en niks was te gek.

Lieve Linda, ontzettend bedankt voor jou bijdrage aan onze fantastische dag!


Onvergetelijke beach wedding aan de Zeeuwse kust

De beach wedding van Daisy en Ed was fantastisch, mede door de goede samenwerking met Linda van Trouw ik jou. Het was ontzettend leuk om met elkaar een onvergetelijke dag voor dit bruidspaar te creëren.

Wij verzorgen vaker bruiloften in ons strandpaviljoen en wij waren onder de indruk van de creativiteit van Linda. De aankleding op het strand en de ceremonie waren perfect verzorgd. Trouwen op het strand is al een absolute aanrader, maar in samenwerking met Trouw ik jou maakt het de beleving alleen maar mooier.

Locatiehouder Brooklyn Beach Domburg


‘Dit duo heeft een enorme bijdrage geleverd aan de mooiste dag van ons leven…!’

Op 17-06-2017 zijn wij, Tom en Denise in het huwelijksbootje gestapt. We hebben gebruik gemaakt van diverse diensten van Trouw ik Jou. Bianca Noomen heeft met veel passie onze ceremonie verzorgd. Een zeer intiem moment waarvan je wilt dat het vlekkeloos verloopt. Nou dat is gelukt. Bianca wist ons allen te raken door haar zeer persoonlijke, gevatte toespraak met gepaste humor. Linda de Keijzer heeft de styling van trouwlocatie op zich genomen. Wederom tot in de puntjes verzorgd, met een leuke persoonlijke verassing. Kortom, dit duo heeft een enorme bijdrage geleverd aan de mooiste dag van ons leven!

Bedankt en liefs van Tom & Denise


IMG_1595

‘Een fantastische dag met deze 2 fantastische dames, wat zijn ze goed en leuk!’

Via onze wedding planner Evy’s proposal hebben wij de tip voor Bianca voor onze Engelstalige ceremonie gekregen. Zelf komen we niet uit de regio Rotterdam en omdat de bruidegom Duits is, wilden wij graag een Engelstalige ceremonie. Na een eerste gesprek met Bianca wisten we direct, dat wij haar als BABS wilden hebben, wat een spontane en warme vrouw!
Geen seconde hebben wij twijfel gehad of dit goed zou komen. Haar ceremonie was zo ontzettend mooi, we hebben veel gelachen, maar Bianca wist zelfs een heel aantal mannelijke gasten tot tranen te roeren. Het was alsof we Bianca al jaren kende, de manier waarop ze over ons vertelde kon van een familielid zijn. Ook was het heel fijn hoe ze onze families ondersteunde toen deze een speech hielden bij de ceremonie. Het feit dat de ceremonie in het Engels plaats vond, heeft Bianca veel extra tijd en uitzoekwerk gekost. Ze had er zelfs stukjes Duits in verwerkt, waardoor het nog persoonlijker werd, petje af!

Naast de talloze complimenten over de ceremonie hebben we minstens zoveel leuke reacties van gasten op de styling gehad. Enkele maanden voor het huwelijk zijn we bij Linda geweest om decoratie bij haar te bekijken en over de details te praten. Vanaf het begin heeft Linda perfect ingeschat hoe wij de styling voor ons zagen qua kleuren etc. We hadden met Linda afgesproken dat we niet alles tot in detail bespreken, zodat het ook nog een beetje een verassing voor ons was.
En de verassing is gelukt! Het zag er allemaal prachtig uit en paste perfect bij ons thema en bij de locatie, nog veel beter dat we durfden dromen. De ruimtes waren door Linda compleet in het thema van onze bruiloft getoverd, heel knap. Ook de bloemen heeft Linda verzorgd, inclusief het bruidsboeket. Ook deze was precies hoe wij hem ons voorstelden en hij hangt nu thuis te drogen als aandenken aan deze fantastische dag met deze 2 fantastische dames, want wat zijn ze goed en leuk!

Met vriendelijke groet,

Stephanie & Alexander


Ed-DaisyPreview0038

Linda heeft het nóg mooier gemaakt….

Onze trouwlocatie was al mooi van zichzelf, maar Linda heeft het nóg mooier gemaakt!
Precies de stijl die we in gedachten hadden!

Bedankt Linda!

Groetjes Ed & Daisy


12778886_949151598496341_1843254568948271185_o

‘Bianca & Linda… wat een leuk & passend duo! Why?’

Bianca is creatief met woorden. Linda is creatief met de beelden & styling van jullie dag. De warmte van Bianca zie je tijdens de ceremonie. In haar manier van spreken & haar uitstraling. Wil jullie (schoon)moeder wat zeggen, maar vindt ze het eng, Bianca legt gewoon die arm als fijne steun om haar heen. Zo mooi om te zien. En ja, het verhaal is persoonlijk!
Precies wat Linda in haar styling ook weet over te brengen. Wat past er persoonlijk bij jullie? Maar wat past er ook bij de locatie & de verdere stijl die jullie doorvoeren in de dag? Welke styling geeft de juiste uitstraling weer, waar jullie blij van worden?

Bianca & Linda, het was heel fijn samenwerken met jullie. Hopelijk in 2017 ook weer zo’n mooi trio!

Evy’s Proposal

http://e-vy.com


IMG_9778

‘Dankzij jullie bijdrage…’

Lieve Bianca en Linda,

Dankzij jullie bijdrage is onze dag geslaagd geworden!
Het winnen van een prijs is geweldig maar ook stressvol! Bianca zorgde ervoor dat wij alles weer even konden relativeren en Linda zorgde voor een sfeervolle zaal!
Nogmaals bedankt voor de fijne, spontane en naar onze wens aangepaste ceremonie 🙂
Liefstxx Davy en Melissa

Nogmaals bedankt voor alles het was mede dankzij jullie erg fijn!

Liefs Davy en Melissa


11214161_960066717358179_1261404793950621523_n

‘De kers op de taart…een absolute aanrader…!’

Wij zijn met Linda in contact gekomen via vrienden van ons. Vanaf het eerste gesprek hadden we een geweldige klik. Linda had erg leuke ideeen voor onze bruiloft, wat erg goed aansloot bij onze eigen ideeen. Op de dag van onze bruiloft was de locatie schitterend aangekleed. De bank van strobalen in de tuin van de locatie was echt een geweldige toevoeging, waar we uiteindelijk alle foto’s met onze gasten hebben gemaakt. De aankleding, zoals Linda dat heeft verzorgd, was voor ons echt de kers op de taart…een absolute aanrader!

Bedankt Linda!


0191-IMG_0269

‘Een dag om nooit meer te vergeten…’

Op 12 oktober jl. zijn wij getrouwd. In een kort tijdsbestek van +/- 4 maanden hebben wij onze bruiloft georganiseerd. Via het werk had ik Bianca leren kennen en toen ik hoorde dat zij ook als BABS bruiloft ceremonies verzorgde twijfelde ik geen moment om haar te vragen deze bijzondere en belangrijke rol op onze dag van ons leven te vervullen. Bianca ging gelijk actief aan de slag en binnen korte tijd hadden wij het eerste persoonlijke gesprek. Hier werd ruim de tijd voor genomen en Bianca wilde alles weten van onze kennismaking tot het trouwaanzoek etc. deze informatie is ontzettend leuk en spontaan verwerkt in de speech.

Via trouwikjou, maakten wij ook kennis met Linda die onze styling van de locatie heeft verzorgd. Linda was ook bij het eerste kennismakingsgesprek en met haar hebben wij onze wensen voor het aankleden van de locatie besproken. Bianca en Linda zijn zeer betrokken en hebben passie voor het vak. Na onze kennismaking zijn zij zelf onze trouwlocatie gaan bekijken om een goed beeld te hebben en zich goed voor te bereiden. Vervolgens hebben wij later nog een gesprek met Bianca gehad, omdat zij alles tot in de puntjes wilde organiseren en uitwerken.

Deze bevlogenheid en dit perfectionisme zagen wij direct terug toen eindelijk de bruiloft daar was. Na de fotoshoot kwamen wij aan op onze trouwlocatie, deze was prachtig versierd en aangekleed met verse bloemen en steigerhout door Linda. Dit paste zeer goed bij het landgoed en sloot helemaal aan op onze wensen. Bianca heette ons welkom en ondanks al onze zenuwen, stelde zij ons ontzettend op ons gemak. Na prachtige live muziek ging onze ceremonie verzorgt door Bianca van start. Op een zeer persoonlijke manier gaf zij een prachtige toespraak met een lach en een traan. Zeer betrokken, warm en in contact met ons en al onze gasten. Zij had als verrassing ook familie en vrienden benaderd om meer informatie over ons als bruidspaar te vergaren. Deze anekdotes kwamen ook terug in de toespraak wat heel bijzonder was en waar veel humor in verwerkt was. Een prachtige en onvergetelijke ceremonie! Na afloop hebben wij veel complimenten ontvangen van onze gasten.

Zelden hadden zij zo ontzettende persoonlijke ceremonie beleefd, iedereen voelden zich zeer betrokken en was ontroerd over de setting die Bianca en Linda samen hadden gecreëerd. Voor ons was het een onvergetelijke dag, die dankzij trouwikjou aan al onze wensen heeft voldaan. Ondanks het korte tijdsbestek, hebben Bianca en Linda met veel passie, flexibiliteit en betrokkenheid alles uit de kast gehaald om er een fantastische bruiloft van te maken. Daarnaast heeft Bianca ons voorzien van veel goede en nuttige tips ter voorbereiding op ons huwelijk. Dankzij haar ervaring en persoonlijke betrokkenheid hebben wij hier heel veel baat bij gehad.

Wij zijn jullie ontzettend dankbaar voor de samenwerking en de geweldige dag!! Wij zouden iedereen dan ook aanraden een bruiloft, volledig naar eigen wens en invulling met trouwikjou te laten verzorgen. Een garantie op een onvergetelijke dag!

Veel liefs Patrick en Maike


Trouw ik Jou | Ervaringen

‘Gedetailleerd en professioneel…’

Hoe leuk is het als je gaat trouwen en je hebt een club leuke vrouwen om je heen die er aan bijdragen dat je een onvergetelijke dag beleeft!

Van het ’s ochtends verzorgen van make-up en het stylen van zowel mijn haar als die van mijn dochter door Esther Siebers, daarna een fotoshoot gestyled door Linda de Keijzer van Styl Lin.

In de mooie privé tuin van Linda waren een aantal sets gestyled, waar schitterende foto’s zijn gemaakt. Linda heeft de vrije hand gehad in het stylen van de sets, wat met haar creativiteit erg mooi opgezet was. Tevens heeft Linda onze trouwlocatie gestyled, zowel het strandpaviljoen als het strandpad waren gedecoreerd met materialen en accessoires die totaal in de sfeer van het strandgevoel pasten. Creatieve ideeën en kleine verrassende details gaven de prachtige locatie net iets extra’s.

Deze mooie dag is vastgelegd door prachtige foto’s gemaakt door Edith van Eijk, die tevens nog een fotoshoot gehouden heeft op een door ons uitgezochte locatie. Vooral de ontspannen sfeer maakte het dat zelfs onze kinderen het niet erg vonden zo lang gefotografeerd te worden. Een verhaal van ’s ochtends in de make-up na het aansnijden van de taart gebundeld in een fantastisch fotoboek waar ook hier met creativiteit, het gebruik van verschillende belichtingen, gedetailleerde en proffessionalteit, een waardevolle herinnering is gecreëerd.

Meiden, nogmaals bedankt! Charlotte en Chiel


Trouw ik jou ervaringen

‘Nog mooier dan we hadden kunnen bedenken…’

Toen Roy me een paar maanden voor de kerst ten huwelijk vroeg en ik volmondig JA zei, moest het maar snel gebeuren, we wilden graag de vrijdag voor de kerst nog trouwen, een echte kerstbruiloft, maar dit moest dan wel op heel kort termijn. Alles moest nog worden geregeld van de locatie, tot de jurk, kaarten enz…. Voor de locatie kozen we partycentrum Schoudee, want een Gemeentehuis is zo saai, maar dan..

Daar waren Linda en Bianca. Hun warme en enthousiaste karakters werkten heel aanstekelijk en voelden vertrouwd, we wilden dolgraag van hun diensten gebruik maken! Na een bezoek bij ons thuis, hebben we Linda verteld wat we heel graag zouden willen… Hoe we de locatie ongeveer voor ons zagen. Een romantische kerstbruiloft! Geen kerstfeest, maar echt een Kerstbruiloft!Linda heeft de locatie dan ook helemaal gestyled. Echt nog veel mooier en romantischer dan we in gedachten hadden!Toen we binnen kwamen viel ons verstand stil, we wisten niet wat we zagen.Adembenemend. Wat was dat mooi geworden! En wat een prachtige trouwdag hebben we zeker ook hierdoor beleefd! Nog veel mooier dan we hadden kunnen bedenken!

Toen we aankwamen bij Partycentrum Schoudee stond Bianca ons al op te wachten en ving ons letterlijk op. Ze heeft ons verhaal en de antwoorden, die we haar twee weken daarvoor, bij ons thuis, hadden verteld, ook heel goed begrepen en tijdens de ceremonie bijzonder leuk en mooi verwoord. Het was humoristisch, romantisch en zeker ook emotioneel. Ze weet precies over wie ze het heeft en verteld het of ze er zelf bij was. Prachtig! Bianca is echt betrokken bij de mensen! En herkent ook de mensen bij het verhaal.  Super bedankt kanjers, voor onze prachtige dag! En dat allemaal met zo’n korte voorbereidingstijd. We zullen zeker nog van jullie diensten gebruik gaan maken, want jullie doen niet alleen bruiloften maar stylen ook andere feesten en Linda kan elke ruimte aankleden naar de smaak die wordt gevraagd. Bruiloft Chique of Thema, ze doet het gewoon!