KUNST
LOODS


De Kunstloods

Ik ben Linda de Keijzer, een creatieveling in hart en nieren. Al sinds ik klein ben ben ik gek op schilderen en tekenen. Ik vind het heerlijk om met kleuren, vormen en texturen te spelen om een mooi kunstwerk te creëren.

In 2023 heb ik mijn opleiding tekenen en schilderen afgerond en heb ik mijn eigen atelier geopend in Kwadendamme. Hier geef ik wekelijks workshops aan iedereen die zin heeft om te leren schilderen.

In mijn atelier kun je schilderen met verschillende technieken, zoals acryl, olieverf, aquarel en pastelkrijt. Ik bied workshops aan voor beginners en gevorderden, zodat iedereen op zijn eigen niveau kan leren.

Ik vind het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt in mijn atelier. Ik wil mensen helpen om hun creativiteit te ontplooien en het uiterste van zichzelf naar boven te halen.

Als je geïnteresseerd bent in een workshop, loop dan gerust eens binnen. Ik ben geopend op dinsdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur en op woensdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur.

Een speciale workshop

Naast de reguliere workshops is het ook mogelijk om een workshop te organiseren voor een groepje mensen op een afwijkend dagdeel. Dit is bijvoorbeeld leuk voor een verjaardag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Als je interesse hebt in een speciale workshop, neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag om een workshop te organiseren die perfect past bij jouw groep.

Ik hoop je snel te zien in mijn atelier!

Voorbeelden

Zie hier enkele voorbeelden van olie of acrylverf schilderijen van enkele kunstenaars van de Kunstloods