Styl Lin

Styl Lin is een interieurstylist en workshopgever uit Kwadendamme. Linda de Keijzer, de eigenaresse van Styl Lin, is al sinds ze klein is gek op interieur. Ze vindt het heerlijk om met kleuren, materialen en meubels te spelen om een mooie en sfeervolle ruimte te creëren.

Styl Lin biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder:

  • Interieurstyling: Linda helpt je om je interieur te stylen naar jouw smaak en behoeften. Ze kan je adviseren over kleuren, materialen, meubels en accessoires.
  • Styllin kun je ook vragen om je evenement aan te kleden of je winkel of bedrijfsruimte met de seizoen mee aan te kleden.

Styl Lin staat voor creativiteit, persoonlijkheid en sfeer. Linda wil je helpen om een interieur te creëren waar je je thuis voelt.

Styl Lin is een veelzijdig bedrijf dat iets te bieden heeft voor iedereen die houdt van interieur en creativiteit.

Of je nu op zoek bent naar advies, een workshop of een nieuwe ruimte om in te werken, Styl Lin kan je helpen.

Van moodboard tot uitvoering

Voor Styl Lin is niks te gek. Jij schetst je idee. En samen zorgen we voor een mooi en super eindresultaat.

Kantoorruimte gestyled door Styl Lin

Vrolijke inkom ADRZ ziekenhuis dankzij Styl Lin

Styl Lin zorgt voor een fleurige noot aan de ingang van het ADRZ ziekenhuis met haar creatieve aankleding van de draaideuren. Tweemaal per jaar mag Linda, de drijvende kracht achter Styl Lin, haar creativiteit de vrije loop laten om een passende sfeer te creëren.

Soms kiest ze voor een liefelijk tafereeltje, soms voor een vrolijke noot. "Een bezoek aan het ziekenhuis kan al stressvol genoeg zijn," legt Linda uit. "Daarom wil ik met mijn creaties een glimlach op de gezichten van mensen toveren."

De tevredenheid van de klant is erg belangrijk voor Linda. Ze luistert aandachtig naar hun wensen en vertaalt die in unieke ontwerpen. "Het is altijd een leuke uitdaging om iets nieuws te bedenken dat past bij de omgeving en de tijd van het jaar," aldus Linda.

Van interieurstyling tot muurschilderingen

De ziel van Gewoon lekker leven ontwaakt

Enige maanden geleden verhuisden wij naar Goes. Blij zijn wij met onze nieuwe locatie, maar iets ontbrak. “Dit kantoor kan van iedereen zijn”, krijgen we regelmatig te horen.

Wat ontbrak? De ziel, de passie, de handtekening van ons unieke bedrijf.

Wie kan ons daarbij helpen? Wie kent ons persoonlijk, onze visie en is tevens creatief? Linda de Keijzer!

De komende tijd wordt de ziel van Gewoon lekker leven in ons kantoor verwerkt. Als eerste een muurschildering van de Zeeuwse bloesem die ontwaakt en volledig tot bloei zal komen.

Precies wat wij beogen voor en met onze klanten.

Dank Linda voor je visie, inspiratie en voor wie je bent!

Linda de Keijzer is een getalenteerde kunstenares uit Zeeland. Ze is gespecialiseerd in muurschilderingen en heeft al vele prachtige werken gemaakt. De muurschildering die ze voor Gewoon lekker leven heeft gemaakt is een perfecte weergave van de ziel van het bedrijf. De bloesems staan symbool voor de groei en bloei die het bedrijf voor haar klanten wil realiseren.

De muurschildering is een prachtige toevoeging aan het kantoor van Gewoon lekker leven. Het geeft het kantoor een persoonlijke touch en laat zien dat het bedrijf trots is op zijn eigenheid.

Ik vind het leuk om met kleuren en vormen te spelen om een uniek en persoonlijk kunstwerk te creëren", zegt Linda de Keijzer. "Ik wil mensen helpen om hun interieur een persoonlijke touch te geven.

Quote van een tevreden klant van Styl Lin

Voor elk seizoen een nieuwe look

Styl Lin, een interieurstylist uit Kwadendamme, helpt je om je interieur elk seizoen een nieuwe look te geven. Linda de Keijzer, de eigenaresse van Styl Lin, is een expert in het creëren van sfeervolle en harmonieuze interieurs.

Van winter tot zomer

In de winter is het belangrijk om je interieur warm en gezellig te maken. Linda de Keijzer kan je adviseren over de juiste kleuren, materialen en accessoires om een winterse sfeer te creëren. In de zomer is het juist belangrijk om je interieur licht en fris te maken. Linda de Keijzer kan je adviseren over de juiste kleuren, materialen en accessoires om een zomerse sfeer te creëren.

Voor bedrijven en particulieren

Styl Lin verzorgt interieurstyling voor bedrijven en particulieren. Ze heeft al verschillende interieurs gestyled voor woningen, kantoren, restaurants en andere bedrijven.

Een persoonlijke aanpak

Linda de Keijzer werkt altijd met een persoonlijke aanpak. Ze luistert naar je wensen en behoeften en zorgt ervoor dat het resultaat perfect past bij jouw stijl en budget.